לןגן

קציצות בשר ארטישוק סלרי ואפונה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/10/2020 | 15:28
קציצות בשר ארטישוק סלרי ואפונה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עם 2 כפות שמן

  2. מטגנים 1 בצל קצוץ עד הזהבה

  3. מוסיפים את הסלרי והארטישוק

  4. מערבבים כ2 דקות

  5. מוסיפים אפונה מקופסא שטופה ומסוננת

  6. מתבליםב…..

  7. כף חוואיג

  8. 2 שיני שום פרוסים

  9. חצי כפית מלח

  10. כפית פפריקה מתוקה

  11. מוסיפים את מי בישול הסלרי והארטישוק ומערבבים

  12. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים

  13. מגיעים לרתיחה נוספת

  14. מכניסים את הקציצות

  15. עם כף מרטיבים את הקציצות

  16. ומעל שמים 5-6 עלי נענע

  17. מנמיכים את האש

  18. ומבשלים כ30/40 דקות