תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בסיר עם 2 כפות שמן
מטגנים 1 בצל קצוץ עד הזהבה
מוסיפים את הסלרי והארטישוק
מערבבים כ2 דקות
מוסיפים אפונה מקופסא שטופה ומסוננת
מתבליםב…..
כף חוואיג
2 שיני שום פרוסים
חצי כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
מוסיפים את מי בישול הסלרי והארטישוק ומערבבים
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים
מגיעים לרתיחה נוספת
מכניסים את הקציצות
עם כף מרטיבים את הקציצות
ומעל שמים 5-6 עלי נענע
מנמיכים את האש
ומבשלים כ30/40 דקות