אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

657
צפיות

קציצות גזר ואפונה בניחוח סלרי ושמיר

המתכון של
קציצות גזר ואפונה בניחוח סלרי ושמיר

יאמי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הכנת הקציצות..
  • בקערה שמים..
  • 1/2 קג' בשר טחון
  • 1/2כף ראס אל חנות
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פרורי לחם
  • 1/4 כף ושומשום
  • 1/4 כף פלפל שחור
  • 1/2 כף מלח
  • 1 כף תערובת השף(תבלין של אהרוני)
  • מערבבים היטב
  • יוצרים כדורים ומשטחים
  • שמים במקרר עד ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הרוטב...


  • 2

    3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות.


  • 3

    2 קוביות מקולפות קוביות.


  • 4

    5 שיני שום קצוצים.


  • 5

    1 תפוח אדמה קוביות.


  • 6

    חופן עלי סלרי קצוץ.


  • 7

    כ5 עלי שמיר קצוצים.


  • 8

    בסיר ....


  • 9

    עם 2 כפות שמן.


  • 10

    מטגנים את.


  • 11

    הבצל והשום להזהבה קלה.


  • 12

    מוסיפים את העגבניות.


  • 13

    מערבבים כ5 דקות...


  • 14

    מתבלים...


  • 15

    כף פפריקה מתוקה.


  • 16

    כפית חוואיג.


  • 17

    1/4 כף פלפל שחור.


  • 18

    1/4 כף כמון.


  • 19

    מערבבים להטמיע את התבלינים.


  • 20

    מוסיפים.


  • 21

    את הגזרים.


  • 22

    ו2 כוסות מים.


  • 23

    מגיעים לרתיחה.


  • 24

    מכסים ומבשלים כ10 דקות.


  • 25

    מוסיפים.....


  • 26

    2 כוסות מים רותחים.


  • 27

    את תפוח אדמה והאפונה.


  • 28

    מעל מסדרים את הקציצות.


  • 29

    ומעל מפזרים את הירק.


  • 30

    מרטיבים עם כף את הקציצות מהנוזלים בסיר.


  • 31

    מכסים ומבשלים 35/40 דקות.


1

הכנת הרוטב...


2

3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות.


3

2 קוביות מקולפות קוביות.


4

5 שיני שום קצוצים.


5

1 תפוח אדמה קוביות.


6

חופן עלי סלרי קצוץ.


7

כ5 עלי שמיר קצוצים.


8

בסיר ....


9

עם 2 כפות שמן.


10

מטגנים את.


11

הבצל והשום להזהבה קלה.


12

מוסיפים את העגבניות.


13

מערבבים כ5 דקות...


14

מתבלים...


15

כף פפריקה מתוקה.


16

כפית חוואיג.


17

1/4 כף פלפל שחור.


18

1/4 כף כמון.


19

מערבבים להטמיע את התבלינים.


20

מוסיפים.


21

את הגזרים.


22

ו2 כוסות מים.


23

מגיעים לרתיחה.


24

מכסים ומבשלים כ10 דקות.


25

מוסיפים.....


26

2 כוסות מים רותחים.


27

את תפוח אדמה והאפונה.


28

מעל מסדרים את הקציצות.


29

ומעל מפזרים את הירק.


30

מרטיבים עם כף את הקציצות מהנוזלים בסיר.


31

מכסים ומבשלים 35/40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים