הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהצלי בשר עם פיטריות טריות טעם גן עדן
בשר עם פיטריות של אימי האהובה🥰 לטגן בצל להזהבה עם מעט שמן לחתוך פיטריות שמפיניון טריות לרבעים 2 סלסלות קטנות להוסיף סלרי 3 גבעולים קצוצים להמשיך לטגן הכל יחד ❤סיון מלול❤כעת נוסיף פרוסות בשר, מים עד לגובה, חצי צרור כוסברה קצוצה חצי צרור פטרוזיליה קצוצה, מים שבישלנו בו את הבשר עד לגובה הפרוסות ולתבל ב 2 כפות סילאן, כורכום חצי כפית, קינמון רבע כפית ולפי טעמכם האישי באבקת מרק עוף, פלפל שחור, מלח, נביא לרתיחה ונבשל עד שהבשר נחתך בקלות ורך רך בהצלחה❤סיון מלול❤ אופן ההכנה לבשר: נתח בשר מס' 5 לבשל עם מים עד ל 3/4 בסיר לחץ, כף פלפל אנגלי, 5 עלי דפנה אבקת מרק עוף, לבשל שעה וחצי. להוציע את הבשר להכניס למקרר עם המים שלו לכמה שעות ורק אז תוכלו לפרוס אותו יפה רק שהוא קר!❤סיון מלול❤.