לןגן

קציצות גזר ואפונה בניחוח סלרי ושמיר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/09/2020 | 19:12
קציצות גזר ואפונה בניחוח סלרי ושמיר

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הרוטב..

  2. 3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות

  3. 2 קוביות מקולפות קוביות

  4. 5 שיני שום קצוצים

  5. 1 תפוח אדמה קוביות

  6. חופן עלי סלרי קצוץ

  7. כ5 עלי שמיר קצוצים

  8. בסיר ...

  9. עם 2 כפות שמן

  10. מטגנים את

  11. הבצל והשום להזהבה קלה

  12. מוסיפים את העגבניות

  13. מערבבים כ5 דקות..

  14. מתבלים..

  15. כף פפריקה מתוקה

  16. כפית חוואיג

  17. 1/4 כף פלפל שחור

  18. 1/4 כף כמון

  19. מערבבים להטמיע את התבלינים

  20. מוסיפים

  21. את הגזרים

  22. ו2 כוסות מים

  23. מגיעים לרתיחה

  24. מכסים ומבשלים כ10 דקות

  25. מוסיפים....

  26. 2 כוסות מים רותחים

  27. את תפוח אדמה והאפונה

  28. מעל מסדרים את הקציצות

  29. ומעל מפזרים את הירק

  30. מרטיבים עם כף את הקציצות מהנוזלים בסיר

  31. מכסים ומבשלים 35/40 דקות