תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת הרוטב..
3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות
2 קוביות מקולפות קוביות
5 שיני שום קצוצים
1 תפוח אדמה קוביות
חופן עלי סלרי קצוץ
כ5 עלי שמיר קצוצים
בסיר ...
עם 2 כפות שמן
מטגנים את
הבצל והשום להזהבה קלה
מוסיפים את העגבניות
מערבבים כ5 דקות..
מתבלים..
כף פפריקה מתוקה
כפית חוואיג
1/4 כף פלפל שחור
1/4 כף כמון
מערבבים להטמיע את התבלינים
מוסיפים
את הגזרים
ו2 כוסות מים
מגיעים לרתיחה
מכסים ומבשלים כ10 דקות
מוסיפים....
2 כוסות מים רותחים
את תפוח אדמה והאפונה
מעל מסדרים את הקציצות
ומעל מפזרים את הירק
מרטיבים עם כף את הקציצות מהנוזלים בסיר
מכסים ומבשלים 35/40 דקות