- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מרסקים .מוסיפים כף שום טחון
-
מלח טימין טחון וכפית ג'ינג'ר
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכנת המילוי.
-
2
מעבירים למחבת את כל מרכיבי המילוי ומטגנים..
-
3
למעטפת מערבבים היטב את מרכיבי המעטפת .
-
4
ומניחים בצד כ-10- 15 דקות. .
-
5
לעבודה ולמלאכה .
-
6
לוקחים גוש מהתפודים וממלאים במילוי. סוגרים מגלגלים לכדור.
-
7
בסולת ובביצה ומטגנים. .
-
8
וזוללים .
1
להכנת המילוי.
2
מעבירים למחבת את כל מרכיבי המילוי ומטגנים..
3
למעטפת מערבבים היטב את מרכיבי המעטפת .
4
ומניחים בצד כ-10- 15 דקות. .
5
לעבודה ולמלאכה .
6
לוקחים גוש מהתפודים וממלאים במילוי. סוגרים מגלגלים לכדור.
7
בסולת ובביצה ומטגנים. .
8
וזוללים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים