- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
גוש אנטריקוט לבקש עם הרשת
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בתבנית להניח את האנטריקוט למרוח עליו שמן זית בנדיבות.
-
2
לשים בין הרשת את הרוזמרין, הטימין.
-
3
ושיני השום.
-
4
לפזר מלח גס ופלפל גס.
-
5
לתת עוד זילוף של שמן זית.
-
6
לכסות את התבנית עם נייר כסף.
-
7
ולתנור 170 מעלות בערך שעתיים (זה גם תלוי בגודל הנתח, ככל שהנתח יותר גדול כך הזמן יותר ארוך).
-
8
לשים לב אחרי שעה וחצי ( עם שיפוד להכניס ולראות אם יש התנגדות לתת לו עוד זמן, אם נכנס בקלות להוציא).
-
9
להוריד את הנייר כסף ולתת לזה עוד 10 דקות להשחמה.
-
10
לפרוס ולהנות 💞.
1
בתבנית להניח את האנטריקוט למרוח עליו שמן זית בנדיבות.
2
לשים בין הרשת את הרוזמרין, הטימין.
3
ושיני השום.
4
לפזר מלח גס ופלפל גס.
5
לתת עוד זילוף של שמן זית.
6
לכסות את התבנית עם נייר כסף.
7
ולתנור 170 מעלות בערך שעתיים (זה גם תלוי בגודל הנתח, ככל שהנתח יותר גדול כך הזמן יותר ארוך).
8
לשים לב אחרי שעה וחצי ( עם שיפוד להכניס ולראות אם יש התנגדות לתת לו עוד זמן, אם נכנס בקלות להוציא).
9
להוריד את הנייר כסף ולתת לזה עוד 10 דקות להשחמה.
10
לפרוס ולהנות 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים