הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של רונה אבן מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!
לירקות הצלויים - לשים את הירקות בשקית צלייה לתבל, לשקשק היטב ולהכניס לתנור לחצי שעה ב- 180 מעלות חום..
לקצוץ בצל ולטגן עד להזהבה .
לחתוך את נתחי השווארמה לקוביות (או רצועות) להוסיף לבצל ולטגן ביחד.
להוסיף את הערמונים ולטגן קלות .
להוסיף את שאר המרכיבים לרוטב (למעט האפונה) ולערבב יחד .
להעביר לאש קטנה ולבשל כשעה עד לריכוך מלא של הבשר .
15 דק' לפני סיום הבישול של הבשר להוסיף את האפונה .