אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,986
צפיות

שווארמה הודו עם אפונה וירקות צלויים

המתכון של
שווארמה הודו עם אפונה וירקות צלויים

מתכון של רונה אבן מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לשווארמה
  • קילו שווארמה הודו נקבה
  • רסק עגבניות ללא סוכר
  • שקית ערמונים קלופים וקלויים - של קלית גת
  • בצל גדול
  • שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות סויה
  • 2 כפות יין אדום (לא חובה)
  • 2 כפות רוטב טריאקי - של מאסטר שף
  • פפריקה מעושנת
  • ראס אל חנות/ כמון
  • 1 קופסת שימורים אפונה
  • לירקות צלויים בתנור
  • 3-4 פרחי כרובית
  • 3 גזרים
  • 3-4 פרחי ברוקולי
  • מלח, פלפל
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    לירקות הצלויים - לשים את הירקות בשקית צלייה לתבל, לשקשק היטב ולהכניס לתנור לחצי שעה ב- 180 מעלות חום..


  • 2

    לקצוץ בצל ולטגן עד להזהבה .


  • 3

    לחתוך את נתחי השווארמה לקוביות (או רצועות) להוסיף לבצל ולטגן ביחד.


  • 4

    להוסיף את הערמונים ולטגן קלות .


  • 5

    להוסיף את שאר המרכיבים לרוטב (למעט האפונה) ולערבב יחד .


  • 6

    להעביר לאש קטנה ולבשל כשעה עד לריכוך מלא של הבשר .


  • 7

    15 דק' לפני סיום הבישול של הבשר להוסיף את האפונה .


1

לירקות הצלויים - לשים את הירקות בשקית צלייה לתבל, לשקשק היטב ולהכניס לתנור לחצי שעה ב- 180 מעלות חום..


2

לקצוץ בצל ולטגן עד להזהבה .


3

לחתוך את נתחי השווארמה לקוביות (או רצועות) להוסיף לבצל ולטגן ביחד.


4

להוסיף את הערמונים ולטגן קלות .


5

להוסיף את שאר המרכיבים לרוטב (למעט האפונה) ולערבב יחד .


6

להעביר לאש קטנה ולבשל כשעה עד לריכוך מלא של הבשר .


7

15 דק' לפני סיום הבישול של הבשר להוסיף את האפונה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים