תקציר המתכון: מתכון של רונה אבן מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לירקות הצלויים - לשים את הירקות בשקית צלייה לתבל, לשקשק היטב ולהכניס לתנור לחצי שעה ב- 180 מעלות חום.
לקצוץ בצל ולטגן עד להזהבה
לחתוך את נתחי השווארמה לקוביות (או רצועות) להוסיף לבצל ולטגן ביחד
להוסיף את הערמונים ולטגן קלות
להוסיף את שאר המרכיבים לרוטב (למעט האפונה) ולערבב יחד
להעביר לאש קטנה ולבשל כשעה עד לריכוך מלא של הבשר
15 דק' לפני סיום הבישול של הבשר להוסיף את האפונה