לפזר על הנתח פלפל 4 עונות משני הצדדים,בקערה לערבב את שאר המרכיבים ולעסות את הנתח הייטב משני הצדדים לעטוף ולהכניס למקרר.
2
רצוי להכין לילה לפני אם לא אז לפחות שעה במקרר.להניח בתבנית מעל לבגור בנייר אפייה ומעל נייר כסף בשתי שכבות.לאטום הייטב ולהכניס לתנור בחום 200 מעלות רבע שעה ראשונה.
3
ולאחר מכן להוריד ל170 ולצלות שעה וחצי לפחות,לבדוק עם סכין שננעצת בקלות והבשר רך-המדד לזה שזה מוכן ברגע שהעצם יוצאת בקלות מהבשר..
4
להכנת תפוא:.
5
להרתיח את תפוא כ10 דקות לסנן ולשים בתבנית יחד עם בצלי שאלוט.
6
בקערה לשים: פפריקה מתוקה,מלח פלפל שחור גרוס,טוסקנה,כוסברה יבשה,כמון,כורכום ושמן מעט מים לערבב יחד עם התפוא ולהכניס לתנור בחום 190 בתבנית נפרדת עד שהתפוא מתרככים להוריד נייר כסף ולאפות עוד 10 דקות להשחמה.
7
בהצלחה ובתאבון חופית אלמקייס.
1
לפזר על הנתח פלפל 4 עונות משני הצדדים,בקערה לערבב את שאר המרכיבים ולעסות את הנתח הייטב משני הצדדים לעטוף ולהכניס למקרר.
2
רצוי להכין לילה לפני אם לא אז לפחות שעה במקרר.להניח בתבנית מעל לבגור בנייר אפייה ומעל נייר כסף בשתי שכבות.לאטום הייטב ולהכניס לתנור בחום 200 מעלות רבע שעה ראשונה.
3
ולאחר מכן להוריד ל170 ולצלות שעה וחצי לפחות,לבדוק עם סכין שננעצת בקלות והבשר רך-המדד לזה שזה מוכן ברגע שהעצם יוצאת בקלות מהבשר..
4
להכנת תפוא:.
5
להרתיח את תפוא כ10 דקות לסנן ולשים בתבנית יחד עם בצלי שאלוט.
6
בקערה לשים: פפריקה מתוקה,מלח פלפל שחור גרוס,טוסקנה,כוסברה יבשה,כמון,כורכום ושמן מעט מים לערבב יחד עם התפוא ולהכניס לתנור בחום 190 בתבנית נפרדת עד שהתפוא מתרככים להוריד נייר כסף ולאפות עוד 10 דקות להשחמה.