- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
-
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר טרי
-
120 מ”ל (1/2 כוס) מים קרים
-
-
300 גרם נתח שומן כבש פרוס דק
-
2 ק”ג שוק טלה ללא עצם פרוסה דק
אופן ההכנה
-
1
מכינים את כדורי הבשר:.
-
2
מערבבים בשר טחון עם בצל, הל, פלפל שחור, אגוז מוסקט, מים ומלח בקערה לתערובת אחידה.
-
3
יוצרים כדורים בגודל חופן גדול..
-
4
מרכיבים את השיפודים וצולים:.
-
5
משפדים פרוסת שומן ואחריה 2 פרוסות דקות של שוק טלה. מוסיפים כדור בשר ומהדקים היטב..
-
6
חוזרים על התהליך עד להשלמת השיפוד, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה. ממשיכים כך עם שאר השיפודים..
-
7
צולים את השווארמה על הגריל. מסובבים מדי פעם עד שהיא נצלית היטב מכל הצדדים. בכל פעם מגלפים מהשכבה החיצונית המוכנה, מכבדים מישהו וממשיכים לצלות..
-
8
אם מאוד רוצים, אפשר גם לצלות בתנור ב-220 מעלות ולסובב מדי פעם..
1
מכינים את כדורי הבשר:.
2
מערבבים בשר טחון עם בצל, הל, פלפל שחור, אגוז מוסקט, מים ומלח בקערה לתערובת אחידה.
3
יוצרים כדורים בגודל חופן גדול..
4
מרכיבים את השיפודים וצולים:.
5
משפדים פרוסת שומן ואחריה 2 פרוסות דקות של שוק טלה. מוסיפים כדור בשר ומהדקים היטב..
6
חוזרים על התהליך עד להשלמת השיפוד, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה. ממשיכים כך עם שאר השיפודים..
7
צולים את השווארמה על הגריל. מסובבים מדי פעם עד שהיא נצלית היטב מכל הצדדים. בכל פעם מגלפים מהשכבה החיצונית המוכנה, מכבדים מישהו וממשיכים לצלות..
8
אם מאוד רוצים, אפשר גם לצלות בתנור ב-220 מעלות ולסובב מדי פעם..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים