אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,056
צפיות

סירות תפוא במילוי בשר ברוטב עגבניות

המתכון של
סירות תפוא במילוי בשר ברוטב עגבניות

מנה יפה וטעימה ודי קלה להכנה 🌹מציפורה דרור🌹

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 תפוחי אדמה שלמים, שטוחים וקלופים.
  • למילוי
  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון.
  • צרור קטן כוסברה קצוצה .
  • בצל קצוץ דק.
  • ½ כפית בהרט.
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס.
  • 1/2 יצי כפית מלח
  • לרוטב
  • 1 בצל קצוץ גס
  • 3 עגבניות מגורדות.
  • רסק עגבניות קופסא קטנה .
  • כוס מים רותחים.
  • 1 כף פפריקה מתוקה.
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/2 כפית פילפל שחור גרוס
  • כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
  • 1

    מקלפים את התפו"א, .


  • 2

    חוצים לחצי תפוא גדול אם הם קטנים אין צורך .


  • 3

    בעזרת כף יוצרים גומה וחלל בבטן התפו"א. .


  • 4

    מערבבים את כל מצרכי המילוי, ממלאים את חלל התפו"א .


  • 5

    מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה מוסיפים עגבניות מגורדות ורסק .


  • 6

    מטגנים מעט .


  • 7

    ומוסיפים תבלינים ..


  • 8

    מנמיכים את האש ומכסים את הסיר ונותנים לזה להתבשל 6-7 דקות ומערבבים מדי פעם .


  • 9

    מסדרים את התפוא בסיר מוסיפים מים רותחים בערך 2 כוסות תלוי בכמות וגודל הסיר.


  • 10

    מביאים לרתיחה ומנמיכים .


  • 11

    מבשלים בערך חצי שעה .


  • 12

    אני מלאתי גם כרובית ושמתי ביחד בסיר .


  • 13

    בהצלחה .


  • 14

    🌹ציפורה דרור🌹.


1

מקלפים את התפו"א, .


2

חוצים לחצי תפוא גדול אם הם קטנים אין צורך .


3

בעזרת כף יוצרים גומה וחלל בבטן התפו"א. .


4

מערבבים את כל מצרכי המילוי, ממלאים את חלל התפו"א .


5

מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה מוסיפים עגבניות מגורדות ורסק .


6

מטגנים מעט .


7

ומוסיפים תבלינים ..


8

מנמיכים את האש ומכסים את הסיר ונותנים לזה להתבשל 6-7 דקות ומערבבים מדי פעם .


9

מסדרים את התפוא בסיר מוסיפים מים רותחים בערך 2 כוסות תלוי בכמות וגודל הסיר.


10

מביאים לרתיחה ומנמיכים .


11

מבשלים בערך חצי שעה .


12

אני מלאתי גם כרובית ושמתי ביחד בסיר .


13

בהצלחה .


14

🌹ציפורה דרור🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים