אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

8,253
צפיות

בשר בקר בבישול איטי בתנור

המתכון של
בשר בקר בבישול איטי בתנור

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 כפות שמן
  • 1 ק"ג בשר צלי כתף/צוואר
  • 1 בצל
  • 6 שיני שום
  • 1 גזר
  • 2 תפוח אדמה (עדיף אדום)
  • כרפס
  • 3 כוסות מים
  • 4 עלי דפנה
  • 4 פלפל אנגלי
  • 1 כף אבקת מרק
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים בסיר (שאפשר להכניס לתנור) את הבשר מכל הכיוונים, מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים טעמים .


  • 2

    סוגרים את המכסה ומכניסים לתנור לשעתיים-שלוש.


  • 3

    מדי פעם פותחים את הסיר, הופכים את הבשר וממשיכים בבישול.


  • 4

    אפשר להוסיף ערמונים ופטריות .


1

מטגנים בסיר (שאפשר להכניס לתנור) את הבשר מכל הכיוונים, מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים טעמים .


2

סוגרים את המכסה ומכניסים לתנור לשעתיים-שלוש.


3

מדי פעם פותחים את הסיר, הופכים את הבשר וממשיכים בבישול.


4

אפשר להוסיף ערמונים ופטריות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים