לןגן

סירות תפוא במילוי בשר ברוטב עגבניות

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 19/12/2019 | 21:48
סירות תפוא במילוי בשר ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: מנה יפה וטעימה ודי קלה להכנה 🌹מציפורה דרור🌹

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. מקלפים את התפו"א,

  2. חוצים לחצי תפוא גדול אם הם קטנים אין צורך

  3. בעזרת כף יוצרים גומה וחלל בבטן התפו"א.

  4. מערבבים את כל מצרכי המילוי, ממלאים את חלל התפו"א

  5. מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה מוסיפים עגבניות מגורדות ורסק

  6. מטגנים מעט

  7. ומוסיפים תבלינים .

  8. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר ונותנים לזה להתבשל 6-7 דקות ומערבבים מדי פעם

  9. מסדרים את התפוא בסיר מוסיפים מים רותחים בערך 2 כוסות תלוי בכמות וגודל הסיר

  10. מביאים לרתיחה ומנמיכים

  11. מבשלים בערך חצי שעה

  12. אני מלאתי גם כרובית ושמתי ביחד בסיר

  13. בהצלחה

  14. 🌹ציפורה דרור🌹