לןגן

בשר בקר בבישול איטי בתנור

מאת: זהר מנדל, פורסם: 09/12/2019 | 19:51
בשר בקר בבישול איטי בתנור

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר (שאפשר להכניס לתנור) את הבשר מכל הכיוונים, מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים טעמים

  2. סוגרים את המכסה ומכניסים לתנור לשעתיים-שלוש

  3. מדי פעם פותחים את הסיר, הופכים את הבשר וממשיכים בבישול

  4. אפשר להוסיף ערמונים ופטריות