לטגן את הבצל והשום במשך 5-6 דקות להוסיף תבלינים : עלי דפנה טימין פלפל שחור מלח כורכום.. אחרי שהבצל זהוב להוסיף פטריות שמפיניון ולערבב עם הבצל .להזיז את הבצל והפטריות בצד הסיר( סיר רחב שטוח) להוסיף את הבשר לצריבה 2 דקות מכל צד ,
את הבצל והפטריות שבצד הסיר להוסיף ממעל הבשר...ואחכ להוסיף רבע כוס יין ו2-3 כוסות מים ל2 שעות בישול אש בינונית
ובתאבון👩🍳❤️💃
אופן ההכנה
1
#צליבשר.
2
למתכון 👇👩🍳❤️.
3
700-800 בשר מס'5 טרי.
4
1 חב פטריות שמפיניון חתוכות.
5
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועת דקות.
6
3-4 שיני שום קצוצות.
7
2 עלי דפנה.
8
כף טימין.
9
כפית פלפל שחור.
10
כפית מלח.
11
חצי כפית כרכום.
12
כף שטוחה כמון.
13
כף מרק עוף.
14
רבע כוס יין אדום .
15
3 כוסות מים רותחים.
16
4 כפות שמן.
17
הוראות הכנה:.
18
לטגן את הבצל והשום במשך 5-6 דקות להוסיף תבלינים : עלי דפנה טימין פלפל שחור מלח כורכום.. אחרי שהבצל זהוב להוסיף פטריות שמפיניון ולערבב עם הבצל .להזיז את הבצל והפטריות בצד הסיר( סיר רחב שטוח) להוסיף את הבשר לצריבה 2 דקות מכל צד ,.
19
את הבצל והפטריות שבצד הסיר להוסיף ממעל הבשר...ואחכ להוסיף רבע כוס יין ו2-3 כוסות מים ל2 שעות בישול אש בינונית.
20
ובתאבון👩🍳❤️💃.
1
#צליבשר.
2
למתכון 👇👩🍳❤️.
3
700-800 בשר מס'5 טרי.
4
1 חב פטריות שמפיניון חתוכות.
5
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועת דקות.
6
3-4 שיני שום קצוצות.
7
2 עלי דפנה.
8
כף טימין.
9
כפית פלפל שחור.
10
כפית מלח.
11
חצי כפית כרכום.
12
כף שטוחה כמון.
13
כף מרק עוף.
14
רבע כוס יין אדום .
15
3 כוסות מים רותחים.
16
4 כפות שמן.
17
הוראות הכנה:.
18
לטגן את הבצל והשום במשך 5-6 דקות להוסיף תבלינים : עלי דפנה טימין פלפל שחור מלח כורכום.. אחרי שהבצל זהוב להוסיף פטריות שמפיניון ולערבב עם הבצל .להזיז את הבצל והפטריות בצד הסיר( סיר רחב שטוח) להוסיף את הבשר לצריבה 2 דקות מכל צד ,.
19
את הבצל והפטריות שבצד הסיר להוסיף ממעל הבשר...ואחכ להוסיף רבע כוס יין ו2-3 כוסות מים ל2 שעות בישול אש בינונית.