- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי צרור פיטרוזיליה קצוצה דק
-
4-5 גבעולי סלרי כולל עלים קצוץ דק והגבעול למקטעים
-
מלח פילפל בהרט כורכום אבקת מרק מעט קינמון
אופן ההכנה
-
1
לקציצות . .
-
2
ללוש הכל טוב טוב וליצור קציצות בגודל הרצוי..
-
3
לנעוץ בכל קציצה מקל .
-
4
לסדר ולהדק את הקציצה על המקל לצורה מאורכת כמו קבב על שיפוד.
-
5
אופציה ראשונה .
-
6
לטגן או לצלות בתנור עם ספרי שמן .
-
7
ולהגיש לצד סלט וציפס או תפוא .
-
8
אופציה 2 רוטב פיטריות .
-
9
לטגן בצל עד להשחמה . .
-
10
להוסיף את הפיטריות ולטגן . .
-
11
להוסיף סילאן ותבלינים . .
-
12
להוסיף 4-5 כוסות מים רותחים ..
-
13
כשהכל רותח לזרוק את הקציצות לרוטב ולבשל חצי שעה ..
-
14
ניתן להוסיף גם פלחי תפו׳א . .
-
15
אופציה 3 רוטב צהוב עם ירק.
-
16
להניח בסיר את כל המרכיבים לרוטב להוסיף מים רותחים .
-
17
להביא לרתיחה .
-
18
להוסיף את הקציצות ולבשל חצי שעה בערך ולצמצם נוזלים .
-
19
ניתן להוסיף פלחי תפוא .
1
לקציצות . .
2
ללוש הכל טוב טוב וליצור קציצות בגודל הרצוי..
3
לנעוץ בכל קציצה מקל .
4
לסדר ולהדק את הקציצה על המקל לצורה מאורכת כמו קבב על שיפוד.
5
אופציה ראשונה .
6
לטגן או לצלות בתנור עם ספרי שמן .
7
ולהגיש לצד סלט וציפס או תפוא .
8
אופציה 2 רוטב פיטריות .
9
לטגן בצל עד להשחמה . .
10
להוסיף את הפיטריות ולטגן . .
11
להוסיף סילאן ותבלינים . .
12
להוסיף 4-5 כוסות מים רותחים ..
13
כשהכל רותח לזרוק את הקציצות לרוטב ולבשל חצי שעה ..
14
ניתן להוסיף גם פלחי תפו׳א . .
15
אופציה 3 רוטב צהוב עם ירק.
16
להניח בסיר את כל המרכיבים לרוטב להוסיף מים רותחים .
17
להביא לרתיחה .
18
להוסיף את הקציצות ולבשל חצי שעה בערך ולצמצם נוזלים .
19
ניתן להוסיף פלחי תפוא .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים