אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

777
צפיות

קציצות בשר על מקל קינמון

המתכון של
קציצות בשר על מקל קינמון

כמה אופציות לרוטב או בלי רוטב הן טעימות ברמות על

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר טחון
  • בצל קצוץ
  • כוסברה קצוצה
  • מלח
  • פילפל
  • בהרט
  • מקלות קינמון
  • לרוטב אופציונלי
  • 2 בצלים פרוסים דק
  • פיטריות טריות או שימורים
  • מלח
  • פילפל
  • אבקת מרק פיטריות
  • כורכום
  • קינמון
  • כף סילאן
  • או
  • רוטב צהוב עם ירק
  • בצל גדול קצוץ
  • 3-4 שיני שום
  • חצי צרור כוסברה קצוצה דק
  • חצי צרור פיטרוזיליה קצוצה דק
  • 4-5 גבעולי סלרי כולל עלים קצוץ דק והגבעול למקטעים
  • מלח פילפל בהרט כורכום אבקת מרק מעט קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    לקציצות . .


  • 2

    ללוש הכל טוב טוב וליצור קציצות בגודל הרצוי..


  • 3

    לנעוץ בכל קציצה מקל .


  • 4

    לסדר ולהדק את הקציצה על המקל לצורה מאורכת כמו קבב על שיפוד.


  • 5

    אופציה ראשונה .


  • 6

    לטגן או לצלות בתנור עם ספרי שמן .


  • 7

    ולהגיש לצד סלט וציפס או תפוא .


  • 8

    אופציה 2 רוטב פיטריות .


  • 9

    לטגן בצל עד להשחמה . .


  • 10

    להוסיף את הפיטריות ולטגן . .


  • 11

    להוסיף סילאן ותבלינים . .


  • 12

    להוסיף 4-5 כוסות מים רותחים ..


  • 13

    כשהכל רותח לזרוק את הקציצות לרוטב ולבשל חצי שעה ..


  • 14

    ניתן להוסיף גם פלחי תפו׳א . .


  • 15

    אופציה 3 רוטב צהוב עם ירק.


  • 16

    להניח בסיר את כל המרכיבים לרוטב להוסיף מים רותחים .


  • 17

    להביא לרתיחה .


  • 18

    להוסיף את הקציצות ולבשל חצי שעה בערך ולצמצם נוזלים .


  • 19

    ניתן להוסיף פלחי תפוא .


1

לקציצות . .


2

ללוש הכל טוב טוב וליצור קציצות בגודל הרצוי..


3

לנעוץ בכל קציצה מקל .


4

לסדר ולהדק את הקציצה על המקל לצורה מאורכת כמו קבב על שיפוד.


5

אופציה ראשונה .


6

לטגן או לצלות בתנור עם ספרי שמן .


7

ולהגיש לצד סלט וציפס או תפוא .


8

אופציה 2 רוטב פיטריות .


9

לטגן בצל עד להשחמה . .


10

להוסיף את הפיטריות ולטגן . .


11

להוסיף סילאן ותבלינים . .


12

להוסיף 4-5 כוסות מים רותחים ..


13

כשהכל רותח לזרוק את הקציצות לרוטב ולבשל חצי שעה ..


14

ניתן להוסיף גם פלחי תפו׳א . .


15

אופציה 3 רוטב צהוב עם ירק.


16

להניח בסיר את כל המרכיבים לרוטב להוסיף מים רותחים .


17

להביא לרתיחה .


18

להוסיף את הקציצות ולבשל חצי שעה בערך ולצמצם נוזלים .


19

ניתן להוסיף פלחי תפוא .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים