תקציר המתכון: מתכון טעים לחגים
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
#צליבשר
למתכון 👇👩🍳❤️
700-800 בשר מס'5 טרי
1 חב פטריות שמפיניון חתוכות
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועת דקות
3-4 שיני שום קצוצות
2 עלי דפנה
כף טימין
כפית פלפל שחור
כפית מלח
חצי כפית כרכום
כף שטוחה כמון
כף מרק עוף
רבע כוס יין אדום
3 כוסות מים רותחים
4 כפות שמן
הוראות הכנה:
לטגן את הבצל והשום במשך 5-6 דקות להוסיף תבלינים : עלי דפנה טימין פלפל שחור מלח כורכום.. אחרי שהבצל זהוב להוסיף פטריות שמפיניון ולערבב עם הבצל .להזיז את הבצל והפטריות בצד הסיר( סיר רחב שטוח) להוסיף את הבשר לצריבה 2 דקות מכל צד ,
את הבצל והפטריות שבצד הסיר להוסיף ממעל הבשר...ואחכ להוסיף רבע כוס יין ו2-3 כוסות מים ל2 שעות בישול אש בינונית
ובתאבון👩🍳❤️💃