לןגן

צלי בשר עם פטריות שמפיניון ובצל

מאת: Tali Davidov, פורסם: 06/09/2019 | 15:10
צלי בשר עם פטריות שמפיניון ובצל

תקציר המתכון: מתכון טעים לחגים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הוראות הכנה

אופן הכנה

  1. #צליבשר

  2. למתכון 👇⁦👩‍🍳⁩⁦❤️⁩

  3. 700-800 בשר מס'5 טרי

  4. 1 חב פטריות שמפיניון חתוכות

  5. 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועת דקות

  6. 3-4 שיני שום קצוצות

  7. 2 עלי דפנה

  8. כף טימין

  9. כפית פלפל שחור

  10. כפית מלח

  11. חצי כפית כרכום

  12. כף שטוחה כמון

  13. כף מרק עוף

  14. רבע כוס יין אדום

  15. 3 כוסות מים רותחים

  16. 4 כפות שמן

  17. הוראות הכנה:

  18. לטגן את הבצל והשום במשך 5-6 דקות להוסיף תבלינים : עלי דפנה טימין פלפל שחור מלח כורכום.. אחרי שהבצל זהוב להוסיף פטריות שמפיניון ולערבב עם הבצל .להזיז את הבצל והפטריות בצד הסיר( סיר רחב שטוח) להוסיף את הבשר לצריבה 2 דקות מכל צד ,

  19. את הבצל והפטריות שבצד הסיר להוסיף ממעל הבשר...ואחכ להוסיף רבע כוס יין ו2-3 כוסות מים ל2 שעות בישול אש בינונית

  20. ובתאבון⁦👩‍🍳⁩⁦❤️⁩💃