אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,256
צפיות

אסדו ללא עצם עם פיטריות פורטובלו

המתכון של
אסדו ללא עצם עם פיטריות פורטובלו

מנה מנצחת

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • נתח אסדו ללא עצם ושומן חתוך למנות
  • בצל גדול פרוס דק
  • תפוא
  • 5-6 פיטריות פורטובלו גדולות חתוכות לרבעים או יותר תלוי בגודל הפיטריות
  • מלח
  • פילפל שחור גרוס
  • פילדלפיה
  • טוסקנה
  • אברת מרק פיטריות
  • כורכום
  • סילאן
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן רצועות בצל עד להשחמה .


  • 2

    להוסיף פיטריות .


  • 3

    לטגן 3 דקות .


  • 4

    להוסיף סילאן .


  • 5

    לתבל במלח פילפל שחור גרוס מעט כורכום אבקת מרק פילדלפי וטוסקנה.


  • 6

    כף עד 2 של סילאן .


  • 7

    לערבב טוב .


  • 8

    להוסיף את הבשר ולטגן ביחד .


  • 9

    להוסיף מים רותחים עד מעל הבשר להביא לרתיחה ולהנמיך לביעבוע עדין .


  • 10

    להמשיך לבשל עד לריכוך של הבשר.


  • 11

    כשהבשר רך להוסיף תפוא חתוכים לרבעים או חצאים .


  • 12

    לבדל עד שהתפטר מתרכך וצמצם נוזלים..


1

לטגן רצועות בצל עד להשחמה .


2

להוסיף פיטריות .


3

לטגן 3 דקות .


4

להוסיף סילאן .


5

לתבל במלח פילפל שחור גרוס מעט כורכום אבקת מרק פילדלפי וטוסקנה.


6

כף עד 2 של סילאן .


7

לערבב טוב .


8

להוסיף את הבשר ולטגן ביחד .


9

להוסיף מים רותחים עד מעל הבשר להביא לרתיחה ולהנמיך לביעבוע עדין .


10

להמשיך לבשל עד לריכוך של הבשר.


11

כשהבשר רך להוסיף תפוא חתוכים לרבעים או חצאים .


12

לבדל עד שהתפטר מתרכך וצמצם נוזלים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים