אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,488
צפיות

בריקה במילוי בשר

המתכון של
בריקה במילוי בשר

עלי סיגר ממולאים בבשר ומוגשים עם טחינה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון טרי
  • 8 עלי סיגר
  • שמן לטיגון
  • בצל
  • פטרוזליה/כוסברה קצוצים
  • תבלינים לבשר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כפית פפריקה
  • חצי כפית כמון
  • מעט כורכום
  • כפית מרק עוף
  • חצי כפית בהרט
  • כפית שום כתוש
אופן ההכנה
  • 1

    למילוי הבשר:.


  • 2

    לטגן בצל או שניים חתוך לרצועות..


  • 3

    להוסיף את הבשר, לתבל ולערבב כמה דקות על אש גבוהה..


  • 4

    לשים במרכז של העלה סיגר את המילוי ולסגור, לתפוס בשתי הידיים שלא יפתח ולשים בשמן חם, לטגן משני הצדדים ולהגיש עם טחינה..


1

למילוי הבשר:.


2

לטגן בצל או שניים חתוך לרצועות..


3

להוסיף את הבשר, לתבל ולערבב כמה דקות על אש גבוהה..


4

לשים במרכז של העלה סיגר את המילוי ולסגור, לתפוס בשתי הידיים שלא יפתח ולשים בשמן חם, לטגן משני הצדדים ולהגיש עם טחינה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים