לןגן

אסדו ללא עצם עם פיטריות פורטובלו

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 13/12/2018 | 21:58
אסדו ללא עצם עם פיטריות פורטובלו

תקציר המתכון: מנה מנצחת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן רצועות בצל עד להשחמה

  2. להוסיף פיטריות

  3. לטגן 3 דקות

  4. להוסיף סילאן

  5. לתבל במלח פילפל שחור גרוס מעט כורכום אבקת מרק פילדלפי וטוסקנה

  6. כף עד 2 של סילאן

  7. לערבב טוב

  8. להוסיף את הבשר ולטגן ביחד

  9. להוסיף מים רותחים עד מעל הבשר להביא לרתיחה ולהנמיך לביעבוע עדין

  10. להמשיך לבשל עד לריכוך של הבשר

  11. כשהבשר רך להוסיף תפוא חתוכים לרבעים או חצאים

  12. לבדל עד שהתפטר מתרכך וצמצם נוזלים.