לןגן

בריקה במילוי בשר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 10/12/2018 | 12:03
בריקה במילוי בשר

תקציר המתכון: עלי סיגר ממולאים בבשר ומוגשים עם טחינה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים לבשר

אופן הכנה

  1. למילוי הבשר:

  2. לטגן בצל או שניים חתוך לרצועות.

  3. להוסיף את הבשר, לתבל ולערבב כמה דקות על אש גבוהה.

  4. לשים במרכז של העלה סיגר את המילוי ולסגור, לתפוס בשתי הידיים שלא יפתח ולשים בשמן חם, לטגן משני הצדדים ולהגיש עם טחינה.