אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

15,314
צפיות

קציצות אבוחצריא

המתכון של
קציצות אבוחצריא

קציצות אבוחצריא מתכון של יונית צוקרמן האדירה אני שינתי קצת

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • סולת
  • חצי קילו בשר טחון בקר
  • חצי כוס אורז לא מבושל
  • חצי כוס פירורי לחם
  • חופן פטרוזליה רק הפרחים
  • תפו"א מגורד דק בפומפיה
  • בצל טחון דק
  • מלח פלפל שחור בהרט
אופן ההכנה
  • 1

    לקחת קערה לשים בשר טחון בקר .


  • 2

    את האורז .


  • 3

    פירורי לחם פטרוזליה.


  • 4

    תפוא מגורד.


  • 5

    בצל מלח פלפל שחור ובהרט לערבב היטב .


  • 6

    להניח בצד.


  • 7

    לקחת ביצה להקציף אותה ולשים בצלוחית עמוקה.


  • 8

    לקחת צלחת גדולה ולשפוך סולת לבדוק שזה נקי לקחת מתערובת הבשר.


  • 9

    לגלגל לכדור קציצה לטבול בביצה ואז בסולת להניח בצד .


  • 10

    לאחר שסיימתם את כל הכדורים לקחת סיר רחב ולמלא בשמן עמוק שזה חם לשים את הכדורים לחכות 2-3 דק ולראות שיש מעט סדקים להוציא לשפוך את השמן .


  • 11

    ולשים תבלינים מלח פלפל שחור פפריקה גריל עוף כורכום ו2 כפות רסק לשים מים רותחים 2 ליטר ולערבב להכניס את הקציצות אש נמוכה נייר כסף ומכסה 40 דק בערך .


  • 12

    לאחר 40 דק לכבות את הגז ולתת מנוחה .


1

לקחת קערה לשים בשר טחון בקר .


2

את האורז .


3

פירורי לחם פטרוזליה.


4

תפוא מגורד.


5

בצל מלח פלפל שחור ובהרט לערבב היטב .


6

להניח בצד.


7

לקחת ביצה להקציף אותה ולשים בצלוחית עמוקה.


8

לקחת צלחת גדולה ולשפוך סולת לבדוק שזה נקי לקחת מתערובת הבשר.


9

לגלגל לכדור קציצה לטבול בביצה ואז בסולת להניח בצד .


10

לאחר שסיימתם את כל הכדורים לקחת סיר רחב ולמלא בשמן עמוק שזה חם לשים את הכדורים לחכות 2-3 דק ולראות שיש מעט סדקים להוציא לשפוך את השמן .


11

ולשים תבלינים מלח פלפל שחור פפריקה גריל עוף כורכום ו2 כפות רסק לשים מים רותחים 2 ליטר ולערבב להכניס את הקציצות אש נמוכה נייר כסף ומכסה 40 דק בערך .


12

לאחר 40 דק לכבות את הגז ולתת מנוחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים