לןגן

קציצות אבוחצריא

מאת: איטל חלילי, פורסם: 18/10/2018 | 15:54
קציצות אבוחצריא

תקציר המתכון: קציצות אבוחצריא מתכון של יונית צוקרמן האדירה אני שינתי קצת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת קערה לשים בשר טחון בקר

  2. את האורז

  3. פירורי לחם פטרוזליה

  4. תפוא מגורד

  5. בצל מלח פלפל שחור ובהרט לערבב היטב

  6. להניח בצד

  7. לקחת ביצה להקציף אותה ולשים בצלוחית עמוקה

  8. לקחת צלחת גדולה ולשפוך סולת לבדוק שזה נקי לקחת מתערובת הבשר

  9. לגלגל לכדור קציצה לטבול בביצה ואז בסולת להניח בצד

  10. לאחר שסיימתם את כל הכדורים לקחת סיר רחב ולמלא בשמן עמוק שזה חם לשים את הכדורים לחכות 2-3 דק ולראות שיש מעט סדקים להוציא לשפוך את השמן

  11. ולשים תבלינים מלח פלפל שחור פפריקה גריל עוף כורכום ו2 כפות רסק לשים מים רותחים 2 ליטר ולערבב להכניס את הקציצות אש נמוכה נייר כסף ומכסה 40 דק בערך

  12. לאחר 40 דק לכבות את הגז ולתת מנוחה