לןגן

קציצות ברוטב עגבניות עם זיתים

מאת: ilana magal, פורסם: 21/06/2015 | 19:58
קציצות ברוטב עגבניות עם זיתים

תקציר המתכון: קציצות ברוטב עגבניות עם זיתים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים של הקציצות ושמים במקרר לשעה.

  2. יוצרים קציצות קטנות ומטגנים בשמן.

  3. מחממים את השמן זית בסיר רחב, מוסיפים את השום ,העגבניות, הפפריקה ומבשלים כ 10 דקות על להבה נמוכה .

  4. מוסיפים את המים, מלח והפלפל ומביאים לרתיחה .

  5. מוסיפים את הזיתים (ניתן לשים שלמים או חתוכים), מסדרים את הקציצות בתוך הרוטב ,מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ 30 דקות עד שהרוטב מסמיך .

  6. מנענעים מידי פעם את הסיר בעדינות .

  7. ניתן לפזר פטרוזיליה או כוסברה מעל .