אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

23,700
צפיות

קציצות בשר ותפוחי אדמה בתנור

המתכון של
קציצות בשר ותפוחי אדמה בתנור

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות;
  • חצי קג בקר טחון
  • תפוח אדמה מגורד
  • בצל
  • 2 כפות פרורי לחם
  • מעט שמן ומים
  • בהרט
  • מלח פלפל
  • 4 עגבניות
  • 5 תפוחי אדמה פרוסים חצי בישול
  • אפשר בטטה אבל להוסיף לסוף הבישול
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את חומרי הקציצות.


  • 2

    בקערה שמן זית בנדיבות.


  • 3

    שום כוסברה פפריקה כורכום מלח פלפל להכניס את הירקות.


  • 4

    בקערה חצי כוס מים רסק קטן שום פפריקה לשים בתחתית התבנית.


  • 5

    לסדר את הירקות וביניהם קציצות בעובי סנטימטר.


  • 6

    לכסות בניר כסף.


  • 7

    לתנור 180 מעלות 50 דקות.


  • 8

    להוציא את הנייר ולאפות עד להזהבה עוד כ 30 דקות.


1

ללוש את חומרי הקציצות.


2

בקערה שמן זית בנדיבות.


3

שום כוסברה פפריקה כורכום מלח פלפל להכניס את הירקות.


4

בקערה חצי כוס מים רסק קטן שום פפריקה לשים בתחתית התבנית.


5

לסדר את הירקות וביניהם קציצות בעובי סנטימטר.


6

לכסות בניר כסף.


7

לתנור 180 מעלות 50 דקות.


8

להוציא את הנייר ולאפות עד להזהבה עוד כ 30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים