לןגן

קציצות בשר ותפוחי אדמה בתנור

מאת: ,לימור שמואלי, פורסם: 23/06/2018 | 07:33
קציצות בשר ותפוחי אדמה בתנור

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את חומרי הקציצות

  2. בקערה שמן זית בנדיבות

  3. שום כוסברה פפריקה כורכום מלח פלפל להכניס את הירקות

  4. בקערה חצי כוס מים רסק קטן שום פפריקה לשים בתחתית התבנית

  5. לסדר את הירקות וביניהם קציצות בעובי סנטימטר

  6. לכסות בניר כסף

  7. לתנור 180 מעלות 50 דקות

  8. להוציא את הנייר ולאפות עד להזהבה עוד כ 30 דקות