טוחנים במעבד מזון או בסלייסר את הבצל עם הפטרוזיליה. מעבירים לקערה, מוסיפים בשר טחון, מתבלים בכל התבלינים ומערבבים היטב..
2
ממלאים כל חצי פיתה בתערובת הבשר ומשמנים משני הצדדים בשמן זית..
3
מחממים מחבת פסים על אש גבוהה או על מנגל חשמלי (כמו שאני הכנתי). מניחים את חצאי הפיתות על המחבת או המנגל וצורבים 2-3 דקות מכל צד. הופכים את חצי הפיתה על הצד הפתוח וצורבים כדקה..
4
בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה..
5
לאחר הצריבה במחבת או על המנגל החשמלי, מניחים את חצאי הפיתות על נייר האפייה ומכניסים לתנור החם למשך 7 דקות..
6
מוציאים ומגישים בליווי טחינה מזוגגת מעל ובתוספת סלט עגבניות חריף..
1
טוחנים במעבד מזון או בסלייסר את הבצל עם הפטרוזיליה. מעבירים לקערה, מוסיפים בשר טחון, מתבלים בכל התבלינים ומערבבים היטב..
2
ממלאים כל חצי פיתה בתערובת הבשר ומשמנים משני הצדדים בשמן זית..
3
מחממים מחבת פסים על אש גבוהה או על מנגל חשמלי (כמו שאני הכנתי). מניחים את חצאי הפיתות על המחבת או המנגל וצורבים 2-3 דקות מכל צד. הופכים את חצי הפיתה על הצד הפתוח וצורבים כדקה..
4
בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה..
5
לאחר הצריבה במחבת או על המנגל החשמלי, מניחים את חצאי הפיתות על נייר האפייה ומכניסים לתנור החם למשך 7 דקות..
6
מוציאים ומגישים בליווי טחינה מזוגגת מעל ובתוספת סלט עגבניות חריף..