לןגן

עראיס

מאת: לילך טייב, פורסם: 16/04/2018 | 12:51
עראיס

תקציר המתכון: הכי טעים שיש!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד מזון או בסלייסר את הבצל עם הפטרוזיליה. מעבירים לקערה, מוסיפים בשר טחון, מתבלים בכל התבלינים ומערבבים היטב.

  2. ממלאים כל חצי פיתה בתערובת הבשר ומשמנים משני הצדדים בשמן זית.

  3. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה או על מנגל חשמלי (כמו שאני הכנתי). מניחים את חצאי הפיתות על המחבת או המנגל וצורבים 2-3 דקות מכל צד. הופכים את חצי הפיתה על הצד הפתוח וצורבים כדקה.

  4. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  5. לאחר הצריבה במחבת או על המנגל החשמלי, מניחים את חצאי הפיתות על נייר האפייה ומכניסים לתנור החם למשך 7 דקות.

  6. מוציאים ומגישים בליווי טחינה מזוגגת מעל ובתוספת סלט עגבניות חריף.