קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקרעה לשים את הבשר, קוצצים פטרוזילה דק , בפומפיה לגרד את התפוח אדמה והבצל. שמים 2 כפות פירורי לחם את השמן והתבלינים: פלפל שחור , מרק עוף, כורכום, מלח וקינמון. מערבבים הכל ביחד ועושים כדורים בינוניים.
להביא לרתיחה את הארטישוק ( להוציא את המרירות) לסנן ולחתוך לרבעים
בסיר לטגן בצל להוסיף את האפונה ולטגן כשתי דקות מוסיפים את הארטישוק , הפטרוזליה ,המים והתבלינים : כפית פלפל שחור, מלח וכף וחצי כורכום
ומבשלים את הרוטב כחמש דקות.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים על אש נמוכה כ45 דקות
בתאבון :)