לןגן

קציצות בשר עם אפונה וארטישוק

מאת: עדן אמסלם, פורסם: 14/04/2018 | 11:56
קציצות בשר עם אפונה וארטישוק

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבשר

לרוטב

אופן הכנה

  1. בקרעה לשים את הבשר, קוצצים פטרוזילה דק , בפומפיה לגרד את התפוח אדמה והבצל. שמים 2 כפות פירורי לחם את השמן והתבלינים: פלפל שחור , מרק עוף, כורכום, מלח וקינמון. מערבבים הכל ביחד ועושים כדורים בינוניים.

  2. להביא לרתיחה את הארטישוק ( להוציא את המרירות) לסנן ולחתוך לרבעים

  3. בסיר לטגן בצל להוסיף את האפונה ולטגן כשתי דקות מוסיפים את הארטישוק , הפטרוזליה ,המים והתבלינים : כפית פלפל שחור, מלח וכף וחצי כורכום

  4. ומבשלים את הרוטב כחמש דקות.

  5. מוסיפים את הקציצות ומבשלים על אש נמוכה כ45 דקות

  6. בתאבון :)