אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

43,085
צפיות

נתח אסאדו בתנור לצד תפו"א בתנור

המתכון של
נתח אסאדו בתנור לצד תפו"א בתנור

הפתיעו את האורחים שלכם במנה מושלמת!

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • נתח אסאדו ללא עצם(אפשר עם) במשקל בערך 2 ק"ג
  • למרינדה
  • כף וחצי פפריקה מעושנת-לא רגילה
  • 2 כפות סילאן
  • חצי כף מלח
  • כף פלפל שחור גרוס
  • כפית טימין
  • חצי כוס ח"פ פלסטיק שקוף שמן זית
  • לתפו"א
  • שקית תפו"א קטנים
  • כף פפריקה
  • חצי כף כורכום
  • חצי כף פלפל שחור גרוס
  • רוזמרין
  • חצי כף טוסקנה
  • חצי כף כוסברה יבשה
  • מלח
  • חצי כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל חומרי המרינדה ולעסות הייטב את האסדו להניח בתבנית על גבי נייר אפייה.רצוי להשאיר לילה במקרר..


  • 2

    לחמם תנור ל200 מעלות.


  • 3

    לכסות את התבנית בנייר אםייה ומעליו נייר כסף.


  • 4

    להכניס לתנור רבע שעה ראשונה בחום 200 ולאחר מכן להוריד ל170 ל3 שעות..


  • 5

    זה נתח שמצריך בישול ארוך בחום נמוך.


  • 6

    כשהבשר רך לקראת סוף הצלייה להסער את הכיסוי ולהבריש ב4-5 שיני שום כתושות עם שמן זית לשפוך מהרוטב שבתבנית על הנתח ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות לקבלת צבע יפה..


  • 7

    להכנת תפו"א:.


  • 8

    לערבב את כל התבלינים יחד עם התפוא להכניס לתנור בתבנית נפרדת בחום 190 בהצלחה.חופית אלמקייס.


  • 9

    המתכון בהשראת השף יוסי סלע.


1

לערבב את כל חומרי המרינדה ולעסות הייטב את האסדו להניח בתבנית על גבי נייר אפייה.רצוי להשאיר לילה במקרר..


2

לחמם תנור ל200 מעלות.


3

לכסות את התבנית בנייר אםייה ומעליו נייר כסף.


4

להכניס לתנור רבע שעה ראשונה בחום 200 ולאחר מכן להוריד ל170 ל3 שעות..


5

זה נתח שמצריך בישול ארוך בחום נמוך.


6

כשהבשר רך לקראת סוף הצלייה להסער את הכיסוי ולהבריש ב4-5 שיני שום כתושות עם שמן זית לשפוך מהרוטב שבתבנית על הנתח ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות לקבלת צבע יפה..


7

להכנת תפו"א:.


8

לערבב את כל התבלינים יחד עם התפוא להכניס לתנור בתבנית נפרדת בחום 190 בהצלחה.חופית אלמקייס.


9

המתכון בהשראת השף יוסי סלע.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים