לערבב את כל חומרי המרינדה ולעסות הייטב את האסדו להניח בתבנית על גבי נייר אפייה.רצוי להשאיר לילה במקרר..
2
לחמם תנור ל200 מעלות.
3
לכסות את התבנית בנייר אםייה ומעליו נייר כסף.
4
להכניס לתנור רבע שעה ראשונה בחום 200 ולאחר מכן להוריד ל170 ל3 שעות..
5
זה נתח שמצריך בישול ארוך בחום נמוך.
6
כשהבשר רך לקראת סוף הצלייה להסער את הכיסוי ולהבריש ב4-5 שיני שום כתושות עם שמן זית לשפוך מהרוטב שבתבנית על הנתח ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות לקבלת צבע יפה..
7
להכנת תפו"א:.
8
לערבב את כל התבלינים יחד עם התפוא להכניס לתנור בתבנית נפרדת בחום 190 בהצלחה.חופית אלמקייס.
9
המתכון בהשראת השף יוסי סלע.
1
לערבב את כל חומרי המרינדה ולעסות הייטב את האסדו להניח בתבנית על גבי נייר אפייה.רצוי להשאיר לילה במקרר..
2
לחמם תנור ל200 מעלות.
3
לכסות את התבנית בנייר אםייה ומעליו נייר כסף.
4
להכניס לתנור רבע שעה ראשונה בחום 200 ולאחר מכן להוריד ל170 ל3 שעות..
5
זה נתח שמצריך בישול ארוך בחום נמוך.
6
כשהבשר רך לקראת סוף הצלייה להסער את הכיסוי ולהבריש ב4-5 שיני שום כתושות עם שמן זית לשפוך מהרוטב שבתבנית על הנתח ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות לקבלת צבע יפה..
7
להכנת תפו"א:.
8
לערבב את כל התבלינים יחד עם התפוא להכניס לתנור בתבנית נפרדת בחום 190 בהצלחה.חופית אלמקייס.