בקערה עמוקה: שמן זית (חצי כוס) ותבלינים לערבב טוב ולהכניס את אצבעות האנטריקוט כרבע שעה..
3
במחבת פסים חמה לטגן את האצבעות מכל הצדדים עד להשחמה..
4
לשים בצד..
5
באותה במחבת לטגן את הבצלים תוך ערבוב מדי פעם (אם צריך להוסיף עוד שמן ,להוסיף מעט)לא לחרוך אותם (להוריד את האש לבינוני)לאחר כ-3 דקות טיגון להוסיף את הסילאן ולערבב עוד דקה,להוסיף את היין ולהרתיח, להוריד לחום נמוך-בינוני ולהוסיף את האצבעות ,להפוך אותם מדי פעם..
6
לסדר את האצבעות בתבנית גדולה ולשפוך את הרוטב מעל..
7
להכניס לתנור חם 170 מעלות כשעה שעה וחצי עד שהאצבעות מתרככים (לבדוק עם מזלג)..
8
בתאבון (:.
1
לשטוף טוב את האצבעות אנטריקוט ולייבש אותן..
2
בקערה עמוקה: שמן זית (חצי כוס) ותבלינים לערבב טוב ולהכניס את אצבעות האנטריקוט כרבע שעה..
3
במחבת פסים חמה לטגן את האצבעות מכל הצדדים עד להשחמה..
4
לשים בצד..
5
באותה במחבת לטגן את הבצלים תוך ערבוב מדי פעם (אם צריך להוסיף עוד שמן ,להוסיף מעט)לא לחרוך אותם (להוריד את האש לבינוני)לאחר כ-3 דקות טיגון להוסיף את הסילאן ולערבב עוד דקה,להוסיף את היין ולהרתיח, להוריד לחום נמוך-בינוני ולהוסיף את האצבעות ,להפוך אותם מדי פעם..
6
לסדר את האצבעות בתבנית גדולה ולשפוך את הרוטב מעל..
7
להכניס לתנור חם 170 מעלות כשעה שעה וחצי עד שהאצבעות מתרככים (לבדוק עם מזלג)..