אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

26,020
צפיות

אצבעות אנטריקוט עם בצל מקורמל ברוטב יין

המתכון של
אצבעות אנטריקוט עם בצל מקורמל ברוטב יין

אצבעות אנטריקוט טעימים ונימוחים.

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 קילו אצבעות אנטריקוט טריים בואקום
  • 3-4 בצלים חתוכים לחצאי עיגול
  • 3-4 כפות סילאן
  • שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • פפריקה, כורכום, כמון, שבבי שום
  • 2 כוסות יין אדום מתוק
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף טוב את האצבעות אנטריקוט ולייבש אותן..


  • 2

    בקערה עמוקה: שמן זית (חצי כוס) ותבלינים לערבב טוב ולהכניס את אצבעות האנטריקוט כרבע שעה..


  • 3

    במחבת פסים חמה לטגן את האצבעות מכל הצדדים עד להשחמה..


  • 4

    לשים בצד..


  • 5

    באותה במחבת לטגן את הבצלים תוך ערבוב מדי פעם (אם צריך להוסיף עוד שמן ,להוסיף מעט)לא לחרוך אותם (להוריד את האש לבינוני)לאחר כ-3 דקות טיגון להוסיף את הסילאן ולערבב עוד דקה,להוסיף את היין ולהרתיח, להוריד לחום נמוך-בינוני ולהוסיף את האצבעות ,להפוך אותם מדי פעם..


  • 6

    לסדר את האצבעות בתבנית גדולה ולשפוך את הרוטב מעל..


  • 7

    להכניס לתנור חם 170 מעלות כשעה שעה וחצי עד שהאצבעות מתרככים (לבדוק עם מזלג)..


  • 8

    בתאבון (:.


1

לשטוף טוב את האצבעות אנטריקוט ולייבש אותן..


2

בקערה עמוקה: שמן זית (חצי כוס) ותבלינים לערבב טוב ולהכניס את אצבעות האנטריקוט כרבע שעה..


3

במחבת פסים חמה לטגן את האצבעות מכל הצדדים עד להשחמה..


4

לשים בצד..


5

באותה במחבת לטגן את הבצלים תוך ערבוב מדי פעם (אם צריך להוסיף עוד שמן ,להוסיף מעט)לא לחרוך אותם (להוריד את האש לבינוני)לאחר כ-3 דקות טיגון להוסיף את הסילאן ולערבב עוד דקה,להוסיף את היין ולהרתיח, להוריד לחום נמוך-בינוני ולהוסיף את האצבעות ,להפוך אותם מדי פעם..


6

לסדר את האצבעות בתבנית גדולה ולשפוך את הרוטב מעל..


7

להכניס לתנור חם 170 מעלות כשעה שעה וחצי עד שהאצבעות מתרככים (לבדוק עם מזלג)..


8

בתאבון (:.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים