- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
גיבעולים של סלרי מנוקים וחתוכים כמה שיותר..אפשר להיעזר בקולפן.
-
2
להרתיח עם מים ולהוסיף 2 כפות קמח לערבב ולבשל כ40 דקות....
-
3
קציצות.
-
4
1/2 קילו בשר בקר טחון.
-
5
1/2 קילו חזה עוף טחון.
-
6
כוס פירוזליה קצוצה.
-
7
1 גזר מגורד.
-
8
1 בצל מטוגן חתוך.
-
9
2 ביצים.
-
10
1 כפית מלח.
-
11
1 כפית תבלין לקציצות ראס דלחנות.
-
12
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון.
-
13
1/4 כפית פלל שחור.
-
14
2 כפות שמן.
-
15
3 כפות קמח מצה או לחם סחוט...
-
16
לערבב הייטב את העיסה ולתת מנוחה כ15 דקות...
-
17
במסננת לישטוף את הסלרי המבושל ...לטגן 4 שיני שום כתושים עם 4 כפות שמן להוסיף את הגיבעולים להוסיף 2 כוסות מים שרותח לתבל...1 כף כרכום.
-
18
1/2 כפית מלח 1 כף מרק עוף 1/4 כפית פלפל שחור גרוס .ליצור קציצות מעל בעזרת ידיים משומנות להנמיך להבה ולהוסיף 1/2 כוס מיץ מלימון טרי ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים מידי פעם לנענע את הסיר לא לערבב ...בהצלחה אורה......
1
גיבעולים של סלרי מנוקים וחתוכים כמה שיותר..אפשר להיעזר בקולפן.
2
להרתיח עם מים ולהוסיף 2 כפות קמח לערבב ולבשל כ40 דקות....
3
קציצות.
4
1/2 קילו בשר בקר טחון.
5
1/2 קילו חזה עוף טחון.
6
כוס פירוזליה קצוצה.
7
1 גזר מגורד.
8
1 בצל מטוגן חתוך.
9
2 ביצים.
10
1 כפית מלח.
11
1 כפית תבלין לקציצות ראס דלחנות.
12
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון.
13
1/4 כפית פלל שחור.
14
2 כפות שמן.
15
3 כפות קמח מצה או לחם סחוט...
16
לערבב הייטב את העיסה ולתת מנוחה כ15 דקות...
17
במסננת לישטוף את הסלרי המבושל ...לטגן 4 שיני שום כתושים עם 4 כפות שמן להוסיף את הגיבעולים להוסיף 2 כוסות מים שרותח לתבל...1 כף כרכום.
18
1/2 כפית מלח 1 כף מרק עוף 1/4 כפית פלפל שחור גרוס .ליצור קציצות מעל בעזרת ידיים משומנות להנמיך להבה ולהוסיף 1/2 כוס מיץ מלימון טרי ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים מידי פעם לנענע את הסיר לא לערבב ...בהצלחה אורה......
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים