לןגן

אצבעות אנטריקוט עם בצל מקורמל ברוטב יין

מאת: Sari Noy, פורסם: 24/02/2018 | 01:52
אצבעות אנטריקוט עם בצל מקורמל ברוטב יין

תקציר המתכון: אצבעות אנטריקוט טעימים ונימוחים.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף טוב את האצבעות אנטריקוט ולייבש אותן.

  2. בקערה עמוקה: שמן זית (חצי כוס) ותבלינים לערבב טוב ולהכניס את אצבעות האנטריקוט כרבע שעה.

  3. במחבת פסים חמה לטגן את האצבעות מכל הצדדים עד להשחמה.

  4. לשים בצד.

  5. באותה במחבת לטגן את הבצלים תוך ערבוב מדי פעם (אם צריך להוסיף עוד שמן ,להוסיף מעט)לא לחרוך אותם (להוריד את האש לבינוני)לאחר כ-3 דקות טיגון להוסיף את הסילאן ולערבב עוד דקה,להוסיף את היין ולהרתיח, להוריד לחום נמוך-בינוני ולהוסיף את האצבעות ,להפוך אותם מדי פעם.

  6. לסדר את האצבעות בתבנית גדולה ולשפוך את הרוטב מעל.

  7. להכניס לתנור חם 170 מעלות כשעה שעה וחצי עד שהאצבעות מתרככים (לבדוק עם מזלג).

  8. בתאבון (: