אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,953
צפיות

גלילות חצילים ממולאות בשר טחון

המתכון של
גלילות חצילים ממולאות בשר טחון

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 חצילים מאורכים
  • הרוטב
  • בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום פרוסות
  • קופסת רסק (קטנה)
  • 2 כפות סילאן / דבש
  • פטרוזיליה קצוצה
  • כף פפריקה
  • 4 -5 כוסות מים
  • סוכר
  • א. מרק
  • מל"פ (מלח, פלפל)
  • מילוי
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • בצל קצוץ מטוגן
  • בטטה קטנה רכה
  • כף סילאן
  • ביצה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • כף פפריקה
  • א. מרק
  • מל"פ (מלח, פלפל)
אופן ההכנה
  • 1

    1. לחתוך את החצילים לאורך פרוסות דקות רצוי במנדולינה ולקלות את הפרוסות בתנור..


  • 2

    2. לערבב את מצרכי המילוי, ליצור כדור מאורך ולהניח בחלק הצר של כל חציל, לגלגל ולשמור במקרר..


  • 3

    3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף סילאן שאר המצרכים. לבשל כ 10 דקות ולהנמיך את האש לבעבוע עדין. לסדר את הגלילות בצפיפות אחת ליד השניה, שהסגירה כלפי מטה, להנמיך את האש ולבשל כ 25 דקות..


1

1. לחתוך את החצילים לאורך פרוסות דקות רצוי במנדולינה ולקלות את הפרוסות בתנור..


2

2. לערבב את מצרכי המילוי, ליצור כדור מאורך ולהניח בחלק הצר של כל חציל, לגלגל ולשמור במקרר..


3

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף סילאן שאר המצרכים. לבשל כ 10 דקות ולהנמיך את האש לבעבוע עדין. לסדר את הגלילות בצפיפות אחת ליד השניה, שהסגירה כלפי מטה, להנמיך את האש ולבשל כ 25 דקות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים