- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כפיות פפריקה טוניסאית מתוקה
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ממליחים את פרוסות החציל ומניחים בצד בתוך מסננת..
-
2
בקערה שמים בשר טחון, בצל קצוץ ושום קצוץ ומערבבים מוסיפים תבליני ועשבי תיבול ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..
-
3
מנגבים את החציל במגבת נייר..
-
4
מכינים קציצות קבב מהבשר, עוטפים את הקבב עם החציל וסוגרים בקיסם עץ..
-
5
מטגנים בשמן עד להזהבה ומסדרים את הקבבים בסיר שטוח. .
-
6
מכינים רוטב: שמים בקערה מים, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים..
-
7
שופכים על החציל ואופים בתנור למשך שעה עד שישחים בחום של 180 מעלות..
1
ממליחים את פרוסות החציל ומניחים בצד בתוך מסננת..
2
בקערה שמים בשר טחון, בצל קצוץ ושום קצוץ ומערבבים מוסיפים תבליני ועשבי תיבול ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..
3
מנגבים את החציל במגבת נייר..
4
מכינים קציצות קבב מהבשר, עוטפים את הקבב עם החציל וסוגרים בקיסם עץ..
5
מטגנים בשמן עד להזהבה ומסדרים את הקבבים בסיר שטוח. .
6
מכינים רוטב: שמים בקערה מים, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים..
7
שופכים על החציל ואופים בתנור למשך שעה עד שישחים בחום של 180 מעלות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים