לןגן

גלילות חצילים ממולאות בשר טחון

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 15/02/2018 | 00:58
גלילות חצילים ממולאות בשר טחון

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הרוטב

מילוי

אופן הכנה

  1. 1. לחתוך את החצילים לאורך פרוסות דקות רצוי במנדולינה ולקלות את הפרוסות בתנור.

  2. 2. לערבב את מצרכי המילוי, ליצור כדור מאורך ולהניח בחלק הצר של כל חציל, לגלגל ולשמור במקרר.

  3. 3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף סילאן שאר המצרכים. לבשל כ 10 דקות ולהנמיך את האש לבעבוע עדין. לסדר את הגלילות בצפיפות אחת ליד השניה, שהסגירה כלפי מטה, להנמיך את האש ולבשל כ 25 דקות.