לןגן

גלילות חציל במילוי בשר

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/02/2018 | 08:33
גלילות חציל במילוי בשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממליחים את פרוסות החציל ומניחים בצד בתוך מסננת.

  2. בקערה שמים בשר טחון, בצל קצוץ ושום קצוץ ומערבבים מוסיפים תבליני ועשבי תיבול ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

  3. מנגבים את החציל במגבת נייר.

  4. מכינים קציצות קבב מהבשר, עוטפים את הקבב עם החציל וסוגרים בקיסם עץ.

  5. מטגנים בשמן עד להזהבה ומסדרים את הקבבים בסיר שטוח.

  6. מכינים רוטב: שמים בקערה מים, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים.

  7. שופכים על החציל ואופים בתנור למשך שעה עד שישחים בחום של 180 מעלות.