- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
למילוי הבשר
-
-
-
-
-
-
-
חצי כפית תבלין לקציצות (בהארט)
-
אופן ההכנה
-
1
מרפדים תבנית פאי בחלק מבצק העלים כולל הדפנות..
-
2
בתוך קערה בינונית שמים את כל המרכיבים של מילוי הבשר ומערבבים הכל יחד לקבלת עיסה אחידה. מניחים מעל הבצק שבתבנית הפאי ומיישרים..
-
3
מכסים מעל מילוי הבשר בבצק הנותר, מהדקים וחותכים קצוות מיותרות..
-
4
מברישים בחלמון הביצה ומפזרים שומשום. בעזרת סכין יוצרים חריצים, פסים לאורך ולרוחב, בשביל לקבל צורה יפה ומרשימה של הפאי..
-
5
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, למשך 45 דקות עד שעה, עד שמשחים יפה ומוכן. .
-
6
חותכים למשולשים ומגישים..
1
מרפדים תבנית פאי בחלק מבצק העלים כולל הדפנות..
2
בתוך קערה בינונית שמים את כל המרכיבים של מילוי הבשר ומערבבים הכל יחד לקבלת עיסה אחידה. מניחים מעל הבצק שבתבנית הפאי ומיישרים..
3
מכסים מעל מילוי הבשר בבצק הנותר, מהדקים וחותכים קצוות מיותרות..
4
מברישים בחלמון הביצה ומפזרים שומשום. בעזרת סכין יוצרים חריצים, פסים לאורך ולרוחב, בשביל לקבל צורה יפה ומרשימה של הפאי..
5
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, למשך 45 דקות עד שעה, עד שמשחים יפה ומוכן. .
6
חותכים למשולשים ומגישים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים