לןגן

פאי במילוי בשר

מאת: לילך טייב, פורסם: 10/10/2017 | 13:14
פאי במילוי בשר

תקציר המתכון: פאי חגיגי וטעים במיוחד!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למילוי הבשר

להברשה

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית פאי בחלק מבצק העלים כולל הדפנות.

  2. בתוך קערה בינונית שמים את כל המרכיבים של מילוי הבשר ומערבבים הכל יחד לקבלת עיסה אחידה. מניחים מעל הבצק שבתבנית הפאי ומיישרים.

  3. מכסים מעל מילוי הבשר בבצק הנותר, מהדקים וחותכים קצוות מיותרות.

  4. מברישים בחלמון הביצה ומפזרים שומשום. בעזרת סכין יוצרים חריצים, פסים לאורך ולרוחב, בשביל לקבל צורה יפה ומרשימה של הפאי.

  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, למשך 45 דקות עד שעה, עד שמשחים יפה ומוכן.

  6. חותכים למשולשים ומגישים.