אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

45,699
צפיות

אוסובוקו וחומוס בטעם פיקנטי

המתכון של
אוסובוקו וחומוס בטעם פיקנטי

ניתן להמיר לכל סוגי הבשר

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מאת אילנית בניזרי..המתכון מתאים גם לבשר ראש !! ואף ניתן לשלב את שני סוגי הבשר
  • ראשית נרתיח את הבשר עם עלי דפנה,פלפל אנגלי מעט כורכום ופלפל שחור גרוס כשעתיים עד לריכוך נצנן .
  • כוס חומוס שהושרה מהלילה להרתיח עם כפית כורכום עד לריכוך ולסנן.
אופן ההכנה
  • 1

    לרוטב .


  • 2

    נשים את החומוס בסיר ,נוסיף 2 כוסות מים רותחים ר עם כף מרק עוף ,חצי כפית כמון פלפל שחור ,כף גדושה פפריקה בחצי כוס שמן מעורבבת היטב ולהוסיף לרוטב ,נוסיף פלפים חריפים יבשים (שאטה) ו 6 שיני שום שלמות ,לאחר שהרוטב מבעבע נניח את נתחי הבשר כשהם חתוכים נפזר כוסברה קצוצה מלמעלה .


  • 3

    מידי פעם נענע את הסיר ונבשל לעוד שעה .


1

לרוטב .


2

נשים את החומוס בסיר ,נוסיף 2 כוסות מים רותחים ר עם כף מרק עוף ,חצי כפית כמון פלפל שחור ,כף גדושה פפריקה בחצי כוס שמן מעורבבת היטב ולהוסיף לרוטב ,נוסיף פלפים חריפים יבשים (שאטה) ו 6 שיני שום שלמות ,לאחר שהרוטב מבעבע נניח את נתחי הבשר כשהם חתוכים נפזר כוסברה קצוצה מלמעלה .


3

מידי פעם נענע את הסיר ונבשל לעוד שעה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים