לןגן

אוסובוקו וחומוס בטעם פיקנטי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2017 | 02:45
אוסובוקו וחומוס בטעם פיקנטי

תקציר המתכון: ניתן להמיר לכל סוגי הבשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרוטב

  2. נשים את החומוס בסיר ,נוסיף 2 כוסות מים רותחים ר עם כף מרק עוף ,חצי כפית כמון פלפל שחור ,כף גדושה פפריקה בחצי כוס שמן מעורבבת היטב ולהוסיף לרוטב ,נוסיף פלפים חריפים יבשים (שאטה) ו 6 שיני שום שלמות ,לאחר שהרוטב מבעבע נניח את נתחי הבשר כשהם חתוכים נפזר כוסברה קצוצה מלמעלה

  3. מידי פעם נענע את הסיר ונבשל לעוד שעה