מכניסים את כל המרכיבים לבישול ראשוניבסיר לחץ מכסים במים עד כשתי סנטים מעל הבשר ומרתיחים לשעה ומקררים את התבשיל.
2
שמים את כל התבלינים וחצי כוס המים מצמצמים ומוסיפים את הזנב ומערבבים לאחר שספגו את הרוטב מוסיפים את מי הבישול עד כיסוי הבשר ומבשלים עד צימצום לרוטב לטעום ולתקן טעמים.
1
מכניסים את כל המרכיבים לבישול ראשוניבסיר לחץ מכסים במים עד כשתי סנטים מעל הבשר ומרתיחים לשעה ומקררים את התבשיל.
2
שמים את כל התבלינים וחצי כוס המים מצמצמים ומוסיפים את הזנב ומערבבים לאחר שספגו את הרוטב מוסיפים את מי הבישול עד כיסוי הבשר ומבשלים עד צימצום לרוטב לטעום ולתקן טעמים.