מרתיחים את הבשר בשלמותו בסיר לחץ עם עלי גפנה ופלפל אנגלי כחצי שעה מזמן הרתיחה.
2
או בסיר רגיל כשעה וחצי..
3
מצננים את הבשר במקרר.
4
רצוי להכין את השלב הזה יום לפני ואז לפרוס את הבשר לפרוסות כשהוא קר..
5
בסיר שטוח לטגן את הבצל עד להזהבה,לסדר את פרוסות הבשר בסיר.
6
למהול את האבקת רוטב צלי בכוס מים מהברז ולהמיס יחד את הקובייה לשפוך מעל הבשר,לתבל במלח,חצי כף פלפל שחור,חצי כפית כורכום,כפית פפריקה מתוקה,ומעט גרגירי פלפל שחור שלמים.
7
הרוטב אמור לכסות במעט את הבשר אם חסר להוסיף מעט מים..
8
להוסיף את הפטריות והערמונים ולבשל על להבה נמוכה כשעה או עד שהבשר ממש רך.
9
לפני ההגשה לפזר כוסברה ואגוזי מלך.בהצלחה חופית אלמקייס.
1
מרתיחים את הבשר בשלמותו בסיר לחץ עם עלי גפנה ופלפל אנגלי כחצי שעה מזמן הרתיחה.
2
או בסיר רגיל כשעה וחצי..
3
מצננים את הבשר במקרר.
4
רצוי להכין את השלב הזה יום לפני ואז לפרוס את הבשר לפרוסות כשהוא קר..
5
בסיר שטוח לטגן את הבצל עד להזהבה,לסדר את פרוסות הבשר בסיר.
6
למהול את האבקת רוטב צלי בכוס מים מהברז ולהמיס יחד את הקובייה לשפוך מעל הבשר,לתבל במלח,חצי כף פלפל שחור,חצי כפית כורכום,כפית פפריקה מתוקה,ומעט גרגירי פלפל שחור שלמים.
7
הרוטב אמור לכסות במעט את הבשר אם חסר להוסיף מעט מים..
8
להוסיף את הפטריות והערמונים ולבשל על להבה נמוכה כשעה או עד שהבשר ממש רך.
9
לפני ההגשה לפזר כוסברה ואגוזי מלך.בהצלחה חופית אלמקייס.