לןגן

זנב שור בסגנון מרוקאי

מאת: Sidney Hamo, פורסם: 17/09/2017 | 10:39
זנב שור בסגנון מרוקאי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

בישול ריאשוני

רוטב לזנב

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים לבישול ראשוניבסיר לחץ מכסים במים עד כשתי סנטים מעל הבשר ומרתיחים לשעה ומקררים את התבשיל

  2. שמים את כל התבלינים וחצי כוס המים מצמצמים ומוסיפים את הזנב ומערבבים לאחר שספגו את הרוטב מוסיפים את מי הבישול עד כיסוי הבשר ומבשלים עד צימצום לרוטב לטעום ולתקן טעמים