- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
לעשות חריצים בנתח ולדחוף את השום לנתח
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להניח את הנתח לעסות טוב טוב ולהניח במקרר לפחות לשעה .
-
2
לחמם תנור ל250 מעלות .
-
3
להניח את הנתח ע׳ג רשת ומתחת תבנית לצבירת הנוזלים .
-
4
למשך 10 דקות .
-
5
להנמיך את התנור ל150 ולכסות את הנתח בתבנית או נייר כסף ולאפות עוד 45-55 דקות תלוי בגודל הנתח אני עשיתי נתח של 1 קג׳ ב50 דקות .
-
6
בהצלחה.
1
להניח את הנתח לעסות טוב טוב ולהניח במקרר לפחות לשעה .
2
לחמם תנור ל250 מעלות .
3
להניח את הנתח ע׳ג רשת ומתחת תבנית לצבירת הנוזלים .
4
למשך 10 דקות .
5
להנמיך את התנור ל150 ולכסות את הנתח בתבנית או נייר כסף ולאפות עוד 45-55 דקות תלוי בגודל הנתח אני עשיתי נתח של 1 קג׳ ב50 דקות .
6
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים