לןגן

נתח סינטה בתנור

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 26/08/2017 | 14:17
נתח סינטה בתנור

תקציר המתכון: מנה מעלפת בהשראתה של התותחית #ליאת_קאדר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את הנתח לעסות טוב טוב ולהניח במקרר לפחות לשעה

  2. לחמם תנור ל250 מעלות

  3. להניח את הנתח ע׳ג רשת ומתחת תבנית לצבירת הנוזלים

  4. למשך 10 דקות

  5. להנמיך את התנור ל150 ולכסות את הנתח בתבנית או נייר כסף ולאפות עוד 45-55 דקות תלוי בגודל הנתח אני עשיתי נתח של 1 קג׳ ב50 דקות

  6. בהצלחה