- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לטגן בצל גדול רצועות דקות עד להזהבה
-
-
-
-
-
-
-
-
נתח אסדו טרי עם עצם או בלי
אופן ההכנה
-
1
לטגן בצל עד להשחמה להוסיף סילאן לסדר את האסדו לתבל .
-
2
להוסיף את היין .
-
3
מים מים רותחים עד לגובה הבשר להביא לרתיחה .
-
4
ולבשל מכוסה על אש נמוכה .
-
5
כשהבשר רך להוסיף בטטה ותפו״א ולבשל עד שמתרכך ולצמצם נוזלים אם נשארו הרבה.
1
לטגן בצל עד להשחמה להוסיף סילאן לסדר את האסדו לתבל .
2
להוסיף את היין .
3
מים מים רותחים עד לגובה הבשר להביא לרתיחה .
4
ולבשל מכוסה על אש נמוכה .
5
כשהבשר רך להוסיף בטטה ותפו״א ולבשל עד שמתרכך ולצמצם נוזלים אם נשארו הרבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים