לןגן

אסדו ברוטב מתקתק

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 08/07/2017 | 23:25
אסדו ברוטב מתקתק

תקציר המתכון: מתכון טעיםםםםם וקללל.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עד להשחמה להוסיף סילאן לסדר את האסדו לתבל

  2. להוסיף את היין

  3. מים מים רותחים עד לגובה הבשר להביא לרתיחה

  4. ולבשל מכוסה על אש נמוכה

  5. כשהבשר רך להוסיף בטטה ותפו״א ולבשל עד שמתרכך ולצמצם נוזלים אם נשארו הרבה