לןגן

צלי בשר ופיטריות

מאת: Sigal Malka-yedid, פורסם: 17/12/2016 | 20:38
צלי בשר ופיטריות

תקציר המתכון: צלי בשר מתבשל על אש קטנה והבשר הופך לחמאה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את נתח הבשר כשעה בסיר עם מים ואבקת מרק עוף(אפשר חצי שעה בסיר לחץ).

  2. בנתיים לטגן בצל להוסיף שום ותבלינים להוסיף פיטריות ולהוסיף מעט מים

  3. להוציא את הבשר לחתוך לקוביות ולהכניס לסיר להוסיף את מי הבישול של הבשר לסיר ולבשל עד רתיחה להנמיך את האש ולבשל שעתיים על אש קטנה