לשים שמן במחבת לטגן את הבצל להוסיף את התבלינים ואת הבשר ולטגן בערבוב תמידי עשר דקות לקבלת פרורי בשר להוסיף את האגוזים ולקרר מעט..
3
להכין את הבצק;.
4
לערבב את הבורגול עם הקמח להוסיף שמן ומלח וללוש להוסיף מים בהדרגה גד לקבלת בצק נוח לעבודה ..
5
לחלק לכדורים לא דגולים.
6
לשטח על היד למלא כף מלית ולסגור לכדור למעוך את הכדור ולהכין כך את כל הקובות .למלא סיר גדול של מים עם 4 כפות כורכום ולהביא לרתיחה להכניס בכל פעם מספר קובות לתת להתבשל 10 דקות ולהוציא בעדינות למסננת .אפשר לטגן או לאכול ללא טיגון.
1
להכין את המילוי.
2
לשים שמן במחבת לטגן את הבצל להוסיף את התבלינים ואת הבשר ולטגן בערבוב תמידי עשר דקות לקבלת פרורי בשר להוסיף את האגוזים ולקרר מעט..
3
להכין את הבצק;.
4
לערבב את הבורגול עם הקמח להוסיף שמן ומלח וללוש להוסיף מים בהדרגה גד לקבלת בצק נוח לעבודה ..
5
לחלק לכדורים לא דגולים.
6
לשטח על היד למלא כף מלית ולסגור לכדור למעוך את הכדור ולהכין כך את כל הקובות .למלא סיר גדול של מים עם 4 כפות כורכום ולהביא לרתיחה להכניס בכל פעם מספר קובות לתת להתבשל 10 דקות ולהוציא בעדינות למסננת .אפשר לטגן או לאכול ללא טיגון.